Su Kulesi Değerlendirilecek 281

Beşyol da bulunan kullanılmayan su deposuna monte edilen dev ekrandan sonra şimdi de kulenin kafeterya olması gündemde. Belediye Başkanı Hasan Ergene su kulesinin üzerine kafeterya yapma düşüncesinde olduklarını söyledi. Kafeterya için proje hazırlanacağını belirten Başkan Ergene 2008 yılı içerisinde yapılıp hizmete girebilir dedi. Belediye Başkanı Hasan Ergene kulenin alt katlarınında değerlendirilebileceğini belirterek, cam kaplamalı mekanlar oluşturulabilir, dışarıdan görüntünün bozulmayacağı şekilde asansör yapılabilir dedi. Kulenin alt katlarında pastane ve kafe tarzı değerlendirilebileceğini söyleyen Belediye Başkanı Hasan Ergene böyle bir yapıtın atıl durması yerine işletilip güzel bir görünüme kavuşması için çeşitli düşüncelerimiz var dedi.